lördag 4 februari 2012

Vikten

En månad har gått sedan viktnedgången började och det har gått bra. Minskning med 3,6 kg och 6 cm mindre i midjan. Det ska jag fira med gottesaker under helgen tills på måndag då det är strikt igen för en till månad. Har varit ut på promenad idag på ca. 45 min i 28 minusgrader och sedan har jag bakat en toscakaka. Hade den i ugnen lite för kort tid, men smaken blev det inge fel på. :)

4 kommentarer:

  1. Svar:
    Jag tycker du ska göra dom ändå, en kan du alltid ta :)

    SvaraRadera
  2. Härligt, vad duktig du är! Måste ha mycket bättre diciplin än mig, har försökt sen september, första månaden gick väl hyffsat, sen började diciplinen försvinna... Får man fråga hur du har gjort för att lyckas hittills? :)

    SvaraRadera
  3. Tack för tipsen :) Jo, jag försöker träna lite varje dag, men det blir mest inomhus. Tror nog att det skulle vara bättre att ut och jogga som du, får försöka ta tag i det snart, snart är det ju vår iaf, kanske känns lite lättare då :) Sen måste jag försöka ta tag i att gå promenader oftare, man sitter ju stilla så mycket numera sen vi började plugga.... Men framförallt så måste jag bli mer diciplinerad på kakfronten tror jag, har lite svårt att låta bli... :)

    SvaraRadera